pondělí 27. května 2019

Zahradní čerpadlo

Zahradní čerpadlo

Výkonná a tichá zahradní čerpadla jsou schopna čerpat vodu až z hloubky metrů. Povrchové čerpadlo se samonasávací schopností a dobrým výkonem umožňuje široké spektrum využití doma i na zahradě. Dále vám čerpadlo na zahradu umožní snadné zalévání a zavlažování vaší zahrady.


Kompaktní, lehké, mechanicky odolné čerpadlo se snadnou obsluhou. Vhodné zejména pro zavlažování a zvyšování tlaku vody v domovních aplikacích. Vám velmi usnadnit práci, ať už se jedná o pouhé zavlažování zahrady, zásobování Vaší chaty vodou ze studny, nebo při odvodňování zatopeného sklepa. Můžete jím zavlažovat rostliny, zvýšit tlak vody, vypustit zahradní jezírko a čerpat podzemní, vodovodní i dešťovou vodu. Správné zahradní čerpadlo pro vaše zavlažování.


Nezáleží na tom, na co chcete zahradní čerpadlo použít, v našem rozsáhlém sortimentu se nachází čerpadla pro vaše účely a záměr. Proč aplikovat čerpadlo do jezírka? Proudění vody, simulace přirozeného koloběhu vody a její výměna – to jsou hlavní důvody, proč je každé zahradní koupací jezírko opatřeno čerpací technikou. Kvalita vody je spojena s nutností cirkulace vody přes filtrační čerpadla. Hodnocení produktu: ().


Internetový obchod ČerpadlaLevně. W Robustní zahradní čerpadlo pro zásobování vodou nebo zavlažováním domu, dvora a zahrady s dešťovou vodou, užitkovou vodou nebo podzemních vod. Díky většímu sacímu výkonu a tlaku je toto čerpadlo ideální pro zavlažování, zvyšování tlaku nebo k p. Příkon udává množství energie ve Wattech, které zařízení spotřebuje za jednotku času.


Výška vodního sloupce, do které je čerpadlo schopno vodu vytlačit Max. Množství vody v litrech, které proteče během jedné minuty. Tuto vodu dopraví do výšky metrů s maximální velikostí pevných částic do milimetrů. Nabízíme pumpy na vodu v oblíbeném standardním provedení, originální nostalgický design, případně křídlová čerpadla.


Zahradní čerpadlo

Proto v nabídce najdete mimo jiné oblíbené automatické vodárny, které jsou díky integrovanému průtokovému spínači a automatickému hlídání hladiny ideální pro čerpání vody ze sudu, nádrže na vodu, nebo. Ponorná zahradní čerpadla na vodu. Efektivní a vhodné jezírkové čerpadlo nesmí tvořit tlak, přitom však přečerpat spoustu vody. Není dobré pro zahradní jezírka, pokud máme při čerpání vody velký tlak a také pokud čerpáme velkou rychlostí. Mikroorganismy ve filtraci a UV zářiči pak nevhodně na tuto situaci reagují, což se projeví v nekvalitní vodě.


Povrchová zahradní čerpadla vybírejte podle sací výšky a tlaku. Zahradní čerpadla v e-shopu HORNBACH. Doprava zdarma Novinka Akce -. Vybíráte-li správné zahradní čerpadlo , věnujte pozornost základním parametrům. Pro zahradní čerpadla je důležitá ponorná hloubka a sací výška.


Zahradní čerpadlo

Zvolíte-li ty tyto ukazatele správně, zajistíte si tak provoz čerpadla bez kavitace. Dobře umístěné čerpadlo na zahradu velmi usnadní zalévání. Bylo designováno tak, aby bylo výkonné a lehce udržovatelé. Podstavec otočný o o umožňuje snadné připevnění čerpadla ve čtyřech směrech a jeho jednoduché sundávání z podstavce.


Připravili jsme pro Vás širokou nabídku čerpadel evropských výrobců Gardena, AL-KO a Elpumps. Kvalitní a výkonná čerpadla pro každé využití (zavlažování, zásobování vodou či čerpání vody z nádrží, septíků apod.). Kompaktní CMI zahradní čerpadlo 8s výkonem 8W je univerzálně použitelné.


Zahradní čerpadlo

Ideálně se hodí pro zavlažování Vaší zahrady. Díky svému pevnému plášti vyrobenému z nárazuvzdorného plastu je toto čerpadlo extrémně robustní a má dlouhou životnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky