středa 15. května 2019

Průmyslové chlazení kapalin

Navrhujeme a dodáváme průmyslové chlazení , průmyslové chlazení vody, kapalin , výrobních hal, nebo například strojů ve výrobních halách. U průmyslového chlazení je největší důraz kladen na odolnost a výkon zařízení, vždy zohledňujeme náročné provozní podmínky. Součástí realizovaných soustav jsou akumulační nádoby, rozvody chlazení a kapaliny, oběhová a další čerpadla, řídící a uzavírací ventily, chladicí kondenzační jednotky nebo například atmosférické chladiče vody. CHW chladiče kapalin se vzduchem, nebo vodou chlazeným kondenzátorem.


CHG nízkoteplotní chladiče. Jsou vhodné zejména pro chlazení svářeček, bodových svářeček, svařovacích souprav, vřeten a dalších průmyslových aplikací, které vyžadují chlazení kapaliny nad teplotu okolí.

Díky dostupnosti široké škály příslušenství a možností je chladič Hyperchill Plus velice. Každá jednotlivá chladící jednotka je opatřena dvěma okruhy, a to okruhem chladicím a okruhem chladicí kapaliny. Naše firma nabízí ekonomické a kvalitní chladiče kapalin pro speciální průmyslové využití v různých technologických procesech. Konstrukce všech chladičů kapalin je dělaná na míru dle požadavků a přání zákazníka již od návrhu, zajišťujeme vše od malých kompaktních jednotek až po chillery, které mají velký výkon. Průmyslové chlazení Kompresory, chladiče kapalin , chladící věže.


Nabízíme klimatizační technologie pro chlazení elektrických rozvaděčů a serverů. Dodavatel profesionálního průmyslového chlazení. Návrhy a realizace potravinářských provozů, marketů, výrobních prostor, skladových a logistických areálů.


BIBUS AG Group is a network of trading, service and manufacturing companies with subsidiaries in more than countries.

Speciální apllikace chlazení. Chladící a mrazicí boxy. The business areas are Mechatronics, Pneumatics, Hydraulics, Environmental technology and e-Manufacturing. Dodáváme zařízení pro chlazení , jež lze využít v široké škále průmyslových odvětví a výrobních procesů.


Tyto zdroje chladu slouží k chlazení vzduchotechnických rozvodů v hotelích, administrativních budovách a průmyslových objektech nebo k ochlazování průmyslové odpadní vody. PRŮMYSLOVÉ CHLAZENÍ KAPALIN (vody). Kromě dodání provádíme i projekci na klič dle požadavku zákazníka vč. Použití vrubovaných lamel teplosměnné plochy umožnuje dosáhnout velmi. Již let jsme předním českým dodavatelem v oblastech stlačený vzduch, průmyslové chlazení a tepelná čerpadla.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Společnost KLIMA CHLAZENÍ HK s. Prostory chladících a mrazících boxů jsou vždy řešeny dle Vašeho přání. Dodáváme a servisujeme chladírenské technologie, jež poskytují široký rozsah použití a velmi dobré energetické účinky. Navrhneme maximální efektivitu = min. Vyrábíme široký sortiment chladicích a mrazicích zařízení pro nasazení v potravinářsví, strojírenství, chemii a farmacii.


Ponorná chladicí zařízení pro chlazení řezných kapalin. Zařízení pro nepřímé chlazení od firmy Rittal jsou předurčena k řešení komplexních úkolů díky mimořádně hospodárnému způsobu realizace široké škály typů chlazení. Chiller je chladicí zařízení pro průmyslové chlazení vody nebo kapalin.


Ekonomické a spolehlivé chladiče kapalin pro průmyslové použití.

Potravinářský průmysl – mlékárny, pivovary, pekárny, výroba cukrovinek, výroba čokolády, výroba nápojů, vinařství, palírny, pračky zeleniny, zpracování masa a ryb, sycení. Sdružené kompresorové jednotky. Monitoring systémů, záznamy teplot, optimalizace a ůspora provozu.


Stabilní detekce úniku chladiva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky