pondělí 27. května 2019

Malá kamna na dřevo

Jejich dokonalé teplo, které dokáží poskytnout, ale rozhodně nepřehlédnete. Ač názvem malá , svými schopnostmi jsou malá kamínka na dřevo právoplatnými zástupci kamen na pevná paliva. Jejich cena je velmi příznivá a patří tak mezi nejlevnější krbová kamna v naší. Typ kamen: jednoplášťová Popelník:.


Nenechte se mýlit, malá kamna na dřevo dokáží velké věci. Stačí správný výpočet výkonu a všech ostatních parametrů a malá kamna na dřevo spolehlivě a efektivně dopřejí teplo vaší domácnosti.

Snadno se díky svým rozměrům vejdou i do menších prostor, oceníte je tak třeba na chalupě. Mohou se stát doplňkovým a občasným způsobem vytápění, nebo jen. Celolitinová krbová kamna na tuhá paliva – dřevo a brikety. Prodáváme také teplovzdušné výměníky, kouřovody (roury a kolena), komínové růžice a doplňky ke krbovým kamnům. Brzy v prodeji také moderní peletová kamna.


Malá kamínka jsou spolehlivým zástupem za velká kamna. Tím, že budete přikládat dřevo do kamínek, nepřijdete ani o romantické praskání dřeva v krbu. Malá univerzální kamna na dřevo , která mají ideální velikost a výkon pro vytápění menších prostor.

Splňují nejpřísnější požadavky na ochranu životního prostředí. Teplovzdušná kamna 50kW na dřevo , brikety, uhlí s teplovzdušným vestavěným ventilátorem horkého vzduchu. Velmi vhodná k vytápění skleníků, hal, dílen, garáží atd. Kamna mají velmi jednoduchou konstrukci, a tudíž jejich instalace, provoz a údržba je velmi. Vozík a zásobník na dřevo ke krbu a krbové nářadí.


Galerie teplovzdušných kamen na dřevo Firebull o výkonu až 30kW s výhřevností 1až 600m3. Tyto trubková kamna jsou určena k vytápění restaurací, kulturních sálů, chat, chalup, dílen, skleníků, servisů, garáží, hospodách, pivnicích, klubovnách. Kamna dovezeme, připojíme kouřovodem (sopouchem) ke komínu a zatopíme. I přes malou velikost vás překvapí příjemné teplo.


Ve srovnání s klasickými krby a kamny jsou krbová kamna jednoznačně funkčnější. Například co se týče tepelné účinnosti, v případě kamen na dřevo dosahuje , zatímco u klasického otevřeného krbu je to pouze. Malá kamna na dřevo spolehlivě a efektivně vyřeší teplo do vaší domácnosti. Díky malým rozměrům se spolehlivě vejdou i do menších prostorů.


Pokud jste milovníci praskajícího ohně v krbu, malá kamna na dřevo vám toto přání zaručeně vyplní. Kamna na uhlí a dřevo patří z ekonomického hlediska mezi zdroje tepla s velkou úsporou Vašich peněz. Moderní vzhled pak dotváří ideální doplněk Vaší domácnosti.


Ode dneška bude teplo – přinejmenším v zahradě nebo na terase, protože zahradní kamna Blumfeldt Westeros přinášejí hřejivé teplo do chladných večerů.

Industriální teplovzdušná kamna na dřevo FIREBULL MINI dokáží topit v rozmezí - 8kW výkonu, jsou určena především k vytápění menších prostorů např. Malá kamna Firebull mini jsou vybavena předním i zadním přívodem primárního spalovacího vzduchu. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů kamna na dřevo.


Malá krbová kamna s horní litinovou deskou výkon: max. Krbová kamna prity mini - černá. Je schopen vytopit prostor o objemu do m3.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky