pátek 10. května 2019

Plynový kotel 30 kw

Viadrus GARDE GECO M - kW - 5. Tyto plynové teplovodní průtočné kotle na zemní plyn jsou určené k ohřevu otopné vody v soustavách ústředního vytápění v bytech, rodinných domech, rekreačních zařízeních, provozovnách, dílnách atd. Hodnocení produktu: (Špatný) recenze. Kondenzační plynový kotel Viessmann Vitodens 100-W od známého výrobce zaujme výkonem v rozmezí od až po kW.


Konstrukce nadchne výměníkem tepla Inox-Radial, na který je poskytována záruka v délce let. Odolnost a životnost nabídne také kvalitní hořák MatriX.

Plynový kotel je vyrobený z prvotřídní ušlechtilé nerezové oceli. Nebo sháníte plynový kotel s ohřevem vody? Připravili jsme si pro vás pestrou nabídku spolehlivých plynových kotlů s výborným poměrem cena x kvalita x provozní náklady.


Některé z nich můžete pořídit za zlomek ceny díky Kotlíkové dotaci. VIADRUS UECONOMY kW - Zplyňovací litinový kotel na kusové dřevo. Brötje WHBS C - kondenzační plynový kotel - KOTLÍKOVÁ DOTACE.


Plynové kotle Brötje IntroCondens WHBC C jso. Prosim o radu aky plynovy kotol by bol navhodnejsi pre moj rodinny dom.

On stale ide , lenze voda ktora sa v nom ohrieva ide cez tzv. KW v letnych mesiacoch. Voda z obojzivelnika sa dostala do systemu vykurovania a teraz vyteka prepadovou trubkou do. W (2) - kW (1) od kW (2) Emisní třída. ARISTON CLAS ONE NET 24.


Kodenzační kotel , který zajišťuje vytápění a ohřev vody n. V Rakousku či Německu si peletové vytápění nemohou vynachválit, výhody tohoto způsobu topení objevují už i Češi. AIRFEL PREMIX CP1- SP,- 2kW. Legenda:Nástěnný plynový kondenzační kotel2. Málo používaný, sloužil jako záložní zdroj.


Protherm PANTHER CONDENS KKO pre Slovenský trh - kondenzačný kotol na vykurovanie s možnosťou pripojenia externého zásobníka teplej úžitkovej vody Kondenzačný plynový. Patrně sami tušíte, že plynový kotel se nevyplatí hledat někde na tržnici nebo bleších trzích. Naprostá spolehlivost a dokonalá montáž jsou totiž i přes pokročilé bezpečnostní prvky základem zajišťujícím ochranu vašeho majetku a zdraví. Nabízejí-li vám vaši známí starší kotel z druhé ruky, raději.


Kondenzační kotle nové generace jsou konstruovány tak, aby sbíraly tepelnou energii a vracely ji pro maximální účinnost zpět do tepelného výměníku. Kondenzační kotle ADAX mají úsporu paliva až oproti klasickým kotlům a také se výrazně snižují emisní hodnoty vypouštěné do ovzduší až o více jak. Kotel má modulovatelný výkon na vytápění 1:a pro ohřev teplé užitkové vody 1:a tím lze tedy pohodlně volit potřebný výkon kotle a velmi vysokou účinností.


Součástí kotle je dvouotáčkové čerpadlo, expanzní nádoba, pojistný ventil,bezdrátový termostat.

Ať už hledáte vhodný kotel pro novostavbu, nízkoenergetický dům, byt nebo přemýšlíte o modernizaci topného systému včetně kotle, jsou pro Vás kotle THERM vhodným výrobkem. I starý plynový kotel můžete nahradit novým ekologičtějším kondenzačním kotlem. Závěsný plynový kotel topení ,ohřev vody. Jako samostatný kotel nebo vícekotlové zařízení je vhodný pro bytové a průmyslové objekty stejně jako pro sítě centrálního vytápění. Zvyšujeme komfort bydlení pomocí moderních technologií topení (vytápění) a klimatizace.


Vitocrossal 2CMje univerzálně použitelný plynový kondenzační kotel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky