čtvrtek 2. května 2019

Sprchový výměník nela cena

Nový výměník tepla NELA v odpadním systému dokáže tyto ztráty velmi účinně snížit. Celých energie dokáže využít pro předehřátí studené vody a tím snížit spotřebu teplé vody. Pracovní část tohoto inovovaného výměníku je nově tvořena profilovanými deskami z leštěného nerezového plechu AISI 316. Výměník je určen pro rekuperaci odpadní vody v koupelnách do max.


Z této teplé vody použijeme pro vlastní sprchování asi 5°C, to je necelých.

Zbytek vody teplé kolem 35°C končí bez využití v kanálu. Rekuperační výměník pro sprchu - NELA. To znamená, že vyhazujeme energie. Sprchový výměník Nela , zabudovaný do odpadního systému, dokáže tyto značné ztráty energie velmi účinně snížit.


Celých (a možná i více) energie zpětně využije pro předehřátí studené vody a tím významně sníží spotřebu vody teplé. Výměník pracuje na principu protiproudé výměny tepla mezi médii. Předehřátá studená voda pak dále putuje do termostatické baterie.

Zde se místo studené vody mísí voda vlažná s horkou, klasicky ohřátou. Velmi si toho vážíme zejména proto, že porotu této soutěže tvořili odborníci a členové Akademie věd České republiky. Potřeba horké vody tímto klesá až o. Při zasílání více kusů se cena odvíjí od celkové váhy – v tom případě nás, prosím, kontaktujte. I have very good experiences from using NELA and we are very happy with this.


Pro čtyřčlennou rodinu už je návratnost do roku. Dalším důležitým přínosem. Tady je jedna z nich: Peter J. Pevný vak vhodný i jako solární. ORTLIEB ladvinový vodný vak Water Belt.


Unikátní sprchový výměník NELA využívá teplo z odpadní vody a předehřívá studenou. Hasící zádový vak COBRA je navržen a vyráběn bez kompromisů. TYČ NA SPRCHOVÝ ZÁVĚS ROHOVÁ 900.


Pro ukázku vyhodnocení byl vybrán rekuperační sprchový výměník s označením NELA zapojený základním způsobem podle obr. Jde o jednopanelový výměník z nerezové oceli osazený v plastové vaničce (obr. 4) přímo pod sprchovou vaničkou daného odběrného místa.

Výhodou tohoto rekuperačního výměníku je jeho. Jak poznat prdíky u novorozenců. I wanna live forever i wanna learn how to fly high. Jak zjistit hloubku studny.


Biewer yorkshire terrier povaha. Popis: Prodám výměník tepla na kouřovod průměr 200mm, výška 57cm, spojka výška 18cm. V kategorii Firma jsme pak získali 3. Ve výměníku se studená voda předehřeje o 12°C.


Právě sprchový výměník se skrývá pod pojmem decentrální systém rekuperace odpadní vody. Tak proč ji nevyužít, zejména pokud víme, co se děje v temnotě pod sifonem. Nejméně energie zpětně využije a spotřeba horké vody tímto klesá až o. Patentovaná technologie sprchového výměníku pracuje na principu rekuperace. Seminář na téma výměníky a předávací stanice tepla - již 28. Slovenská spoločnosť pre techniku prostredia Aktuální jsou např.


CZT, bytové předávací stanice a zkušenosti z projektováním a provozem. Irisdiagnostika recenze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky