úterý 28. května 2019

Hadice na stlačený vzduch

Hadice pre stlačený vzduch -rozvody - Hadice Pro. Spojovací matriál slouží k jednoduchému spojení hadic a příslušenství pro stlačený vzduch. Jako spojovací materiál můžeme použít spojky, rychlospojky či šroubení v nástrčném systému nebo s převlečnou maticí. K hadicím dodáváme kompletní sortiment příslušenství, jako jsou spojky, rychlospojky i spony.


Doprava kapalin a stlačeného vzduchu v dolech stavebnictví, zemědělství, apod. PVC, PU a PA, PA kalibrované trubky na rozvod stlačeného vzduchu, PU a PA kroucené spirálové hadice.

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. K hadiciam dodávame kompletný sortiment príslušenstva, ako sú spojky, rýchlospojky aj spony.


PA a PU kalibrované trubky - PU kroucené hadice. Nezbytnou potřebou pro pohon vzduchového (pneumatického) nářadí je přívodní vzduchová hadice. Bez ní zkrátka tento druh dílenského vybavení fungovat nebude.


U nás proto najdete sortiment hadic na vzduch mnoha druhů a délek a je jen na vás, zda si vyberete klasickou variantu, spirálový typ nebo samonavíjecí buben. Brzdové a spojkové hadice ) Hodnocení produktu:.

Kompresory Úprava vzduchu Hadice a příslušenství Ventily a automatizace Armatury a kohouty Měřící technika Pneumatické nářadí Spojovací materiál. Najkomplexnejší predaj hadíc a príslušenstva na internete. Vzduchová hadice ke kompresoru je svým zpracováním určena pro rozvod stlačeného vzduchu a zároveň k připojování ke vzduchovému nářadí, kterým je například kompresor. Pokud se podíváme na zakončení, objevíme univerzální ocelové rychlospojky nabízející komfortní a snadnou manipulaci.


Vnitřní průměr: mm Vnější průměr: mm Délka: m Max. Hadice na stlačený vzduch (tzv. tlaková hadice ) bez spojek. Možno využít i pro vedení vody a další technické účely. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Dodáváme odsávací hadice pro všechny materiály. Díky našemu velkému skladu máme většinu hadic ihned k dodání. Rádi Vám odpovíme dotazy na odsávací hadice , hadice na vzduch , prach, abraziva, vysavače, kovové, vzduchotechniku, zemědělství, vysoké teploty, nehořlavé, chemické látky, styk s potravinami, antistatické, vodivé, zametací stroje a příslušenství. Výběr správné závisí na místu a způsobu použití kompresorového vzduchu.


Seřadit: Od nejlevnějšího Od nejdražšího A - Z Z - A. Automatický hadicový naviják s tlakovou hadicí prodlouží dosah hadice mezi. Barva modrá neprůhledná. PVC hadice pro přepravu stlačeného vzduchu a vody.


Tlakové vzduchové hadice.

Stlačený vzduch k čištění 4World vám usnadní úklid těžko přístupných míst a vyčistí i vaše elektronická zařízení. Jistě máte doma místo, ke kterému se nelze pohodlně dostat, nebo na ně nelze použít v. Vhodná pro pouř´žití ke kompresorům a veškerým zařízením na tlakový vzduch. Mosadzné rýchlospojky ES pre dopravu stlačeného vzduchu a ďalších médií sú jedny z najpoužívanejších. Svoje uplatnenie majú v priemysle i servisoch, skrátka všade tam, kde sú používané kompresory a rozvody stlačeného vzduchu.


V kategorii Rychlospojky pro hadice na stlačený vzduch naleznete širokou nabídku výrobků a řešení. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Rychlospojky ES pro stlačený vzduch Mosazné rychlospojky ES pro dopravu stlačeného vzduchu a dalších médií jsou jedny z nejpoužívanějších.


Své uplatnění mají v průmyslu i servisech, zkrátka všude tam, kde jsou používány kompresory a rozvody stlačeného vzduchu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky