úterý 28. května 2019

Úklidová chemie

Úklidová chemie

PRODEJ PRŮMYSLOVÉ A BYTOVÉ DROGERIE, ÚKLIDOVÝ SERVIS, HYGIENICKÉ A SANITAČNÍ PLÁNY. NABÍDKA PRŮMYSLOVÉ A BYTOVÉ CHEMIE. ROZVOZ PO PROSTĚJOVĚ ZD. Perfektní čistotu nejen toalet, koupelen a kuchyní zajistí správně zvolené čisticí prostředky.


Úklidová chemie

V široké nabídce úklidové chemie tak najdete prostředky na mytí a leštění podlah, dezinfekce nebo přípravky na čištění koberců a textilu. E-shop s úklidovou technikou a chemií pro profesionály i domácnosti. Nabídka kvalitní úklidové chemie k okamžitému dodání ÚKLIDOVÁ CHEMIE SURFANET (litr koncentrátu do 4litrů vody) SURFANET je kvalitní úklidová chemie z Francie, určená pro úklid a dezinfekci společných prostorů a chodeb, kanceláří, kadeřnictví, solárií, fitnesn center apod. Hygiena a čistota, to je základ.


V našem sortimentu úklidové chemie a gastrochemie naleznete vše, co potřebujete pro Váš dokonalý úklid! Tato gastro a úklidová chemie nalezne uplatnění nejen při úklidech v úklidových firmách, ale i například ve Vašem restauračním zařízení, kde je. Nakupujte pohodlně z e-shopu za skvělé ceny. Vítáme Vás na našem internetovém obchodu DexinoClean. Profesionální úklid zvládnete levou zadní s kvalitními čistícími prostředky, úklidovými stroji a úklidovou technikou.


V nabídce najdete i ochranné pomůcky, dávkovače a zásobníky nebo širokou nabídku odpadkových košů a pytlů. Uklidit rychleji a kvalitněji dokážete díky čisticím prostředkům a pomůckám pro profesionální úklid. Je z čeho vybírat – přípravky na okna, podlahy, nábytek, toalety a další povrchy, také speciální prostředky do úklidových strojů a dezinfekce.


Práci vám usnadní úklidové pomůcky. Nabytí certifikátu ISO je známkou nejvyššího možného standardu, který firma může splňovat a sázka na držitele této certifikace nikdy neznamená krok vedle. V této sekci naleznete čisticí prostředky určené k čištění koberců, čištění čalounění, na mytí podlah a na mytí toalet a koupelen. Profesionální čistící prostředky vodě-odolných, dřevěných a textilních povrchů, voskové emulze, speciální prostředky Existuje 4produktů. NOVADAN APS pro Českou a Slovenskou republikou.


Úklidová chemie

Ekologické prostředky Dávkovače mýdla Zásobníky pap. Odpadové koše Osušovače rukou Doplňky toalet Úklidové pomůcky Úklidová technika Profi Rohože Pap. Papírová prostěradla Průmyslové utěrky Odpadní. Podle zákona o ochraně osobních údajů je nutné udělit Souhlas se zpracováním osobních údajů. Požadované údaje zpracováváme konkrétně za účelem zasílání newsletterů.


BD2M je dávkovací systém pro dávkování chemie přímo z kanystru do dřezu. Určen především pro komerční kuchyně,dávkuje pevnou dávku 30ml přes 300mm dlouhé hliníkové rameno s výstupní nekapající tryskou Výhody - přesné dávkování chemie , rychlá instalace,snadná obsluha,dávkování z kanystru přímo do dřezu,otočné rameno 125mm,sání je možné z kanystru. Přístroj Ceresit Stop Vlhkosti AERO 360° účinně bojuje proti nadměrné vlhkosti. Díky revolučnímu systému cirkulace vzduchu, efektivně a rychle pohlcuje nadměrnou vlhkost a sráží ji v tekutinu, kterou shromažďuje v zásobníku. Toaletní čistič a osvěžovač, který odstraňuje rezavé skvrny a vodní kámen z povrchů včetně keramiky, chromu a nerezové oceli.


V této kategorii naleznete profesionální úklidové prostředky. Veškeré produkty jsou baleny v kvalitních obalech. Lze si vybrat úklidové prostředky s různou koncentrací a vůní. Používáme léty osvědčené úklidové prostředky a úklidovou chemii v souladu s příslušnými požadavky na daném pracovišti. Naši pracovníci jsou v tomto směru řádně proškoleni a instruováni v. Dreiturm je vyráběna pouze ve Spolkové republice Německo podle dlouhé roky osvědčených receptur, které preferují ekologický aspekt produktů.


Bezchlórová dezinfekční a bazénová chemie , jedná se o vodou ředitelné polymery, které aktivně ničí bakterie, viry a plísně. Naše výrobky bezchlórové chemie do bazénu jsou šetrné ke všem formám života, lidí, rostlin a zvířat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky