pátek 17. května 2019

Flexibilní nerezová komínová vložka

Nerezové komínové vložky. Jednovrstvé slouží nejčastěji k vložkování komínu, případně pro osazení do systémových komínů jako alternativa ke keramickým vložkám. Tato vložka je určena pro plyn.


Maximální délka vcelku je m. Prodává se ve smrštěném stavu, zatažením za oba konce se natáhne do zakoupené.

Komínová zděř dvojitá 150mm nerez. Tyto komínové vložky z nerezové oceli jsou určeny pro sanaci uhýbaných i rovných komínů, v místech kde není možné instalovat pevné nerezové vložky. Hodnocení produktu:. Ohebná komínová nerezová vložka 1. Průměr 120mm - Ohebné komínové vložky ( flexibilní hadice) z nerezové oceli jsou určeny pro rekonstrukce a opravy nevyhovujících komínů a komínových průduchů pro bezpečný odvod spalin z různých druhů spotřebičů. Flexi vložka 3mm-prům.


E-shop se specializací na komínové díly pro nerezové komíny a další kominické potřeby.

Mezi komínovými díly z nerezu si vyberete z komínových trubek (komínových rour), nerezových komínových kolen, nerezových T-kusů, sopouchů, redukcí apod. Adobe Ceník nerezových vložek a komponentů EW. Jestli váš současný komín již nemá základní.


C síla materiálu mm. Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Poznámka: Cena vložkování komínu je bez DPH. Cena vyvložkování starého komínu bez frézování. Vložkování komínů flexibilní nerezovou hadicí a trubkami.


Fotky vložkování komínů, komínové nerezové vložky, flexibilní komínová vložka do uhýbaného komína. Pevné nerezové vložy pro všechny typy spotřebičů, fotky z realizací, vyvložkování komínu, vložkování starého komína. Pro plynové spotřebiče, nebo spotřebiče na lehké topné oleje se používají komínové vložky o tloušťce stěny mm. Keramická komínová vložka připojení 90° pro komíny na všechny druhy paliv kromě kondenzačních kotlů.


Průměr flexi hadice je 150mm a síla materiálu je 3mm určená pro plynná paliva.

Tloušťka materiálu mm. Rozměry: průměr flexibilní trubky 150mm, délka návinu 1m. Použití pro palivo olej a plyn.


Základní charakteristika: DN 1mm tloušťka stěny mm třída 1. C umožňuje podtlakový provoz Součást jednovrstvého komínového systému, vhodné využít pro rekonstrukci stávajíc. Nejdelší prodávaná délka flexibilní hadice v jednom kusu je m. Všechny tyto parametry skvěle splní právě naše kvalitní nerezová komínová vložka. Vyvložkování je nejpoužívanější způsob.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky