úterý 7. května 2019

Leštění hodinek

Leštění - kožený pásek. Kožený pásek leštěte přípravkem na kůži, jako je například krém Hagerty Leather Care, který kůži vyleští a zároveň chrání proti vlhkosti a mikroskopickým oděrkám. Na leštění zlatých hodinek použijte impregnovanou utěrku na zlato, jako je např. Provádíme celkovou obnovu kovových dílů u hodinek.


Ukázka hodinek před leštěním a po leštěním.

Ahoj, dost se mě ptáte na otázku Jak vyleštit sklíčko na hodinkách? Tak dnes jsem si vzal do parády hodinky PRIM ROLEX. A ukážu vám, jak na to!


Výukový film pro obor Hodinář Projekt Podpora oboru Jemný mechanik, CZ. Ideálním místem pro gravírování je dýnko hodinek (spodní část). To ale často obsahuje nějaké texty přímo od výrobce a pro věnování tak nemusí být dost místo.


Na vaše přání můžeme dýnko přeleštit a odstranit tak všechny původní informace.

Dýnko tak zůstane čisté a bude na něm pouze. Platba předem - druhou podmínku je úhrada ceny hodinek i služby předem. Specializujeme se na výkup a následný prodej luxusních použitých i nových hodinek. Luxusní hodinky k nám můžete dát i do zástavy.


Nabízíme i servis hodinek. Pozor ovšem na lunetu vašich hodinek , jak známo její hliníková vložka je také k poškození docela náchylná a tady už by pomohla pouze její výměna. Proces leštění ulehčuje typický tvar skla Hesalite, které je hodně vystouplé, neleží tedy ani zdaleka v rovině s lunetou.


Našli jste na skle nevzhledný škrábanec? Pokud se vám do škrábance nevejde nehet, můžete jej opravit bez pomoci profesionála. K odstranění škrábanců můžete použít běžné domácí prostředky. Všechny zde uvedené metody vyžadují zapracování příp.


Výroba šperků a hodinek Dosáhňěte kvality ručního leštění. Na kvalitu povrchu jsou ve výrobě šperků a hodinek kladeny nejvyšší požadavky ze všech. Firma OTEC má s jemnými funkčními díly velké zkušenosti a dodává téměř všem známým výrobcům na celém světě inovativní zařízení „Made in Germany.


Poškrábané sklíčko hodinek zná snad úplně každý.

Navzdory tomu, že se často používá křemičité sklo, je dost jednoduché hodinové sklíčko poškrábat. Stačí trochu nepozornosti a hned jsou nové hodinky za třeba za několik tisíc korun poškrábané. Otázka je, dá se s tím něco dělat. Těsnící prvky hodinek se mohou narušit po každém otevření pouzdra hodinek.


Proto po servisním úkonu jakým je například výměna baterie musí být provedena tlaková zkouška a zkouška vodotěsnosti, kterou by měla být zakončena každá profesionální oprava. Vodotěsnost hodinek se testuje ve speciálních přístrojích. Od té doby se posunul opravdu daleko, a to i přesto, že začínal od nuly a bez vnějšího investora. Opravy hodinek s quartzovým i mechanickým strojkem, výměny baterií, tlaková zkouška vodotěsnosti do ATM s dokladem, výměna řemínků a tahů, zkracování tahů, výměna sklíček, leštění polykarbonátových sklíček.


Na hodinky a šperky zakoupené v tomto e-shopu, poskytujeme letou záruční dobu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky