pondělí 6. května 2019

Pneuservis modřany

Cokoliv z Našich služeb Vám naši mechanici udělají přímo u nás v servisu. Po dobu čekání si můžete dát kávu, při servisu nad tisíc korun, zdarma! Věříme, že s našimi službami budete spokojeni a předem děkujeme za Vámi projevenou důvěru. Rychlé opravy vozů s minimálními náklady na opravu.


Pneuservis osobních, lehkých a užitkových aut. Autoservis Luba = komplexní servis spojený s Vaším automobilem.

Vyberte si jeden z pneuservisů sítě BestDrive v Modřany. Rádi Vám poradíme při nákupu nových pneumatik a zlikviduje staré ZDARMA! Zaměřujeme se na ocelové, lité a alu-hliníkové disky včetně vyvažování kol.


Přezouváme kola pro osobní automobily a dodávky. V nabídce máme také použitá kola a disky. Dodáváme oleje, ocelové a lité ráfky, duše, ventily, matice, pojistné a kolové šrouby. Jiří Sum - informace o pneuservisu, kontakt, mapa, telefon. Povinné ručení Česká pojišťovna Česká pojišťovna vychází při stanovení sazeb pojistného z kubatury pojišťovaného vozidla.


Těšíme se na případnou spolupráci.

Vážení zákazníci, vítáme Vás na internetových stránkách naší firmy. Poskytujeme opravy vozů všech značek, veškeré mechanické, karosářské, lakýrnické práce, opravy motorů a převodovek, v. Náš pneuservis je vybaven moderním zařízením. Obslouží vás kvalifikovaný a zkušený personál, který vám vždy budě umět odborně poradit. Za kvalitu našich pneumatik ručíme.


Používáním webů z portálové rodiny praha. Provozujeme pneuservis. Nabízíme demontáž, montáž, vyvažování pneumatik, vyvažování kol, sezónní uskladnění kol, čištění interiéru. Nabídka služeb pneuservisu a prodeje nových i použitých pneumatik a disků.


Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Jsme smluvní partner sítě 4Fleet. Služeb pneuservisu tak u nás mohou využít i klienti většiny leasingových společností, využívajících vozidla na operativní leasing. Tato doména je na prodej.


Martin Budil - informace o pneuservisu, kontakt, mapa, telefon. Modřany v Praze — provozní doba, recenze a mapa. Povinné ručení Wüstenrot Pojišťovna Wüstenrot vychází při stanovení sazeb pojistného z výkonu motoru pojišťovaného vozidla.


Jan Just - informace o pneuservisu, kontakt, mapa, telefon. Povinné ručení Axa Pojišťovna Axa vychází při stanovení sazeb pojistného z výkonu motoru pojišťovaného vozidla. Zajišťujeme odtah osobních vozidel.

Nabízíme diagnostiku závad s návrhem postupu nejoptimálnějšího řešení, diagnostiku Atal pro všechny značky vozidel. Zahajujeme uskladnění pneu, cena je 5Kč za sezónu. V období přezouvání pneumatik bude prodloužena pracovní doba, abyste nemuseli dlouho čekat a abyste mohli přijet i mimo pracovní dobu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky