úterý 21. května 2019

Topidlo na lto

Topidlo na lto

Naftová topidla se používají na vytápění velkých prostor např. Tyto topidla mají schopnost velmi rychle vytopit obrovské prostory. Dále mají výbornou schopnost na vysoušení vlhkosti z mokrých procesů.


Jako palivo slouží nafta nebo. Plynové topidlo Master BLP 103ET o max. Topidla na naftu, plyn, LTO Topidla se prodávají v široké škále typů, rozměrů a výkonů, čili je vždy dobré se poradit s prodejcem, aby topidlo přesně pokrylo vaše potřeby. Mezi základní typy patří elektrické , plynové a naftové , kterým se také říká přímotopy. Naftový ohřívač má vylepšenou verzi naftového topidla s přímým spalováním s topným výkonem 65kW.


Uplatní se například při vysoušení zdiva na menších stavbách, vysoký průtok vzduchu zajišťuje rychlé vytopení a ventilaci prostoru. Mobilní nízkotlaké naftové topidlo má spalovací komoru z nerezové oce. Zabudované zapalování a termostat pro ochranu před přehřátím. Tělo topidla je z nerezu.


Topidlo na lto

Možnost vypnutí a zapnutí ventilátoru. Jištění v případě poškození přívodního kabelu. Ideální použití pro vytápění hal, stanů a stavenišť, pro ochranu před mrazem ve sklenících nebo skladech všeho druhu, jako přídavné vytápění v chladném období, také k rychlému vysoušení nových staveb atd. Kromě nafty je v nich možné použít i extra lehký topný olej (ELTO), který je cenově výhodnější (pozor nejedná se o LTO , který by u topidla ucpal trysku). Vzhledem k mnohem snadnější dostupnosti dieselu na něj naftové agregáty běží nejčastěji.


Topidla a kamna jsou tady od toho, aby se starala o naši pohodu nejen v chladných zimních měsících. Zpříjemněte si večer plápoláním plamene v krbu, zvyšte svůj komfort při práci v mrazivé dílně nebo si přitopte u večerního posezení na terase. Nejsou závislá na přísunu elektřiny, ale k jejich zprovoznění postačí plynová láhev a vyrobíte si téměř okamžitě přísun tepla.


Naše vybrané druhy jsou menších rozměrů, a proto je můžete použít k turistickým účelům, v oblastech s nízkou teplotou. Podívejte se také do kategorie horkovzdušné turbíny a kotle. Když se řekne slovo topidlo , každý z nás si představí něco jiného. Někomu se vybaví elektrický přímotop ve staré koupelně a někdo si vzpomene, jak mu v zimních měsících velké naftové topidlo ulehčovalo práci na skladě. Je určeno pro použití v dílnách, zahradních centrech, prodejních a výstavních prostorách, skladech, stavbách atd.


Nezapomeňte však na jednu důležitou věc. V topidlech se nesmí používat LTO , protože je hustší než ELTO a zalepil by trysku! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kromě standardních přímotopů jako jsou elektrické, plynové a naftové topidla máme v nabídce také populární infračervené zářiče, stacionární teplovzdušné topení, kotle na olejovou mděs a také terasové ohřívače.


Vynasnažíme se vybrat topidlo přesně pro Vaše potřeby. Neváhejte prosím kontaktovat naše prodejce. Teplovzdušná kamna WA Master, 33kW, na směsi upotřebených olejů.


V návaznosti na rozhodnutí vlády ČR s platností od 16. Chomutově omezen pouze na výdej objednaného zboží z e-shopu, bez vstupu do provozovny. Z důvodu šíření Koronaviru v ČR a ochrany zdraví Vašeho i našich zaměstnanců Vás žádáme o co největší omezení osobního kontaktu. Prodám nový hořák na olej o výkonu - KW Hořák včetně čerpadla a filtru s příslušenstvím. Hořák má nastavitelné předehřívání, může spalovat lto , hydraulické, vyjeté motorové, rostlinné i všechny minerální oleje.


Je zcela automatický, sám zapne, nahřeje na požadovanou teplotu a vypne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky