pátek 24. května 2019

Hořák biokrbu

Biokrbový hořák je srdcem biokrbu. Do hořáku se nalévá bioallkohol, díky čemuž biokrb hoří. Vážení zákazníci, e-shop funguje bez omezení.


Samostatný hořák na biolíh jsou srdce každého biokrbu. Tento hořák na biolíh můžete použít kdekoliv v interiéru, či exteriéru.

Glammfire Burner V - hořák do biokrbu 1m. Hořák Burner V je vybaven zavíracím mechan. Hmotnost biokrbu je kilogramu a má kapacitu na litru biolihu, se kterou podle údajů výrobce dokáže hořet až hodiny.


Uvnitř zásobníku na palivo se nachází bezpečnostní nehořlavá vata, která v případě převrhnutí zabrání vytečení, a tedy zabrání možnému požáru, jeho provoz je tedy co nejvíce bezpečný. KRATKI vložka do biokrbu velká 150x451. Jednoduché vkládání místo roštu teplovodních krbových vložek Kratki.


Bez kouře, bez spalin, bez popela, bez komínu i bez dřeva.

Pouze příjemný, otevřený oheň. Bydlíte v bytě, ale rádi byste poseděli u krbu, kde bude hořet skutečný oheň? Pořiďte si biokrb, který je skvělou volbou pro chvíle pohody a odpočinku u otevřeného ohně.


Nedělají nepořádek, v bytě nebudete mít žádný. Je ale potřeba v místnosti každé hodiny větrat. Každý bio krb má hořák od kterého je dán tepelný výkon. Při maximálním výkonu cca.


W litr biolíhu vydrží až hodiny. Koupíte si krb, vybalíte, zapálíte a už se můžete jen těšit z pohledu do ohně. Přesně takhle jednoduché to má každý, kdo se rozhodne pro volně stojící biokrby.


Palivem je v nich ekologický biolíh a krby lze bez potíží umístit jak v místnostech, stačí dodržet doporučený odstup od ostatních předmětů, nebo v exteriéru, ať už na. Skladem nástěnné, volně stojící, vestavné biokrby a mnoho jiného. Levné, ale přesto kvalitní biokrby vyráběné v evropě.


L (žádné dvojité nebo trojité hořáky co málo vydrží hořet) - nalejete biopalivo a pak jen relaxujete u biokrbu - kvalitní hořák z nerez oceli, jednoduchý k. Bio Burner lze umístit do stávajících prostor ostění, klasických krbů a různých jiných variant.

Hořák lze prakticky umístit kamkoli, podmínkou je prostor kolem hořáku tepelně izolovat. Nad hořákem musí být minimální výška 50. Hořák v biokrbu Atri je unikátní, ocelový hořák vyvinutý holandským výrobcem Ruby Fires. Keramická vložka zcela vyplňuje vnitřek hořáku a má absorbční funkci.


Díky tomu nedojde k vylití biolihu ani tehdy pokud hořák nakloníte do úhlu 45º,viz. Srdcem biokrbu je regulovatelný hořák , díky kterému si nastavíte výšku plamene, dobu hoření, tepelný výkon a spotřebu paliva. Je vyroben z kvalitních kovových materiálu, hořák je pak nerezový. O bezpečnost se stará spolehlivé bezpečnostní tvrzené sklo o průměru mm.


Nevyžadují žádný výstup a neuniká z nich žádný zápach. Balení obsahuje také přístroj na uhašení ohně. Naše bio krby znáte z Jak se staví sen ! Bio krby také topí, ale bez špíny a sazí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky