úterý 21. května 2019

Prsní vložky pratelné

Prsní vložky pratelné

Medela pratelné prsní vložky můžete snadno použít do jakékoli podprsenky. Jsou měkké a pohodlné pro celodenní nošení. Prsní vložky jsou nezbytností zejména v prvních měsících kojení.


Zabraňují protečení mléka přes podprsenku, udržují bradavku v suchu a jsou diskrétní. Můžete volit mezi prsními vložkami jednorázovými, které se po nasáknutí mlékem vyhodí, nebo bavlněnými, které jsou pratelné a opakovaně použitelné. Vlna nasává mléko, zahřívá mléčné žlázy a hřeje, i když je mokrá. Prsní tampóny) Hodnocení produktu: 1 (). Nepostradatelný pomocník pro kojící maminky.


Inzerát NOVÉ bavlněné pratelné prsní vložky páry v okrese Hlavní město Praha, cena 210Kč, od Kateřina K. Popis: Nové pratelné látkové bavlněné vložky do podprsenky pro kojící maminky, zn. Opakovaně použitelné vložky do podprsenky, díky kterým nemusíte mít obavu z nenadálého mléčného úniku. Philips AVENT, Medela, BELLA a dalších.


Prsní vložky pratelné

Vložky do podprsenky skladem. Kdo měl někdy to štěstí a mohl kojit své miminko ví, že spotřeba vložek do podprsenky, zejména ze začátku kojícího období, je poměrně velká. Je fajn mít prsa stále v suchu, ale kdo má ty jednorázové vložky stále měnit, kdy jsou tak drahé? Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Jaké a jak jste spokojené? Díky měkké podšívce se pohodlně nosí a dva lepicí pásky je udržují na svém místě. Nepoužíváte některá pratelné prsní vložky ? Ale proč jsou tak drahé.


V naší nabídce najdete prsní vložky protiskluzové, s mimořádně absorpční vrstvou, bavlněné i jednorázové. Laktační ultrasavé prsní vložky Akuku ks. Slouží ženám se silnou laktací. Díky jejich tvaru diskrétně a přirozeně sedí v podprsence.


Do ní připevněte jednorázové nebo pratelné bavlnění prsní vložky. Vybírejte ze široké nabídky prsních vložek. Na noc volte vždy silnější vložky , které zachytí více mléka, přes den vložku po několika hodinách.


ECO prsní vložky pro kojící ženy Naty (30ks) Obsahuje ks prsních vložek pro kojící ženy. Látkové prsní vložky jsou ekologickou alternativou běžných jednorázových vložek. Ty slouží na zachycení vytékajícího mateřského mléka, které umokří a ušpiní oblečení. Lansinoh Pratelné vložky do podprsenky mají vynikající savost, jsou super jemné a zejména poskytují opakovatelnou ochranu proti vytékajícímu mléku. Pratelné prsní vložky jsou celkem drahé, o jednorázových nemluvě.


Po šití plenek a vkládaček mi zbylo mnoho zbytků, ze kterých jsem si našila velké množství pratelných prsních vložek. Některé z bambusu a bambusovo-konopného flísu a některé z vlny. Díky vrstvám zajistí skvělou absorpci.


Prsní vložky pratelné

Rychlá absorpce umožňuje prodyšnost a udržuje tak zdravější pokožku. Měkoučké, pratelné látkové kojící vložky slouží k zachycení mateřského mléka. Právě to, že pořádně nedrží, mi vyhovovalo.


Doma jsem nosila kvůli pohodlí jen volnou sportovní podprdu, mám větší prsa a při kojení teda extra velká, takže třeba v noci, když jsem se otočila, tak bradavka byla v jiné části podprdy, tak jsem prostě pošoupla vložku a pohoda. Anatomicky tvarované prsní vložky poskytují ochranu, pohodlí a diskrétnost. Johnsons Baby prsní vložky pro kojící matky 50ks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky