středa 8. května 2019

Odtahový ventilátor do koupelny

Odtahový ventilátor do koupelny

Ventilátory do koupelen - ventilátory koupelnové - ventilátory na WC. S koupelnovými ventilátory vyřešíte kvalitní odvětrávání pachů. Prodáváme kvalitní ventilátory do koupelen pro příležitostné odvětrání i pro odvětrávání prostor v nepřetržitých provozech. Koupelny i její zařízení jsou vystaveny pravidelně a dlouhodobě vysoké vlhkosti vzduchu, která je ideální pro rozvoj plísní a množení bakterií, jež jsou nebezpečné pro lidské zdraví a mohou vyvolávat řadu zdravotních problémů.


VENTILÁTOR DO KOUPELNY. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Běžnou volbou pro odvětrávání malých místností jako jsou obchody, koupelny a wc, jsou nástěnné axiální a radiální ventilátory, označované také jako domovní, nebo koupelnové ventilátory. Volba tohoto typu není překvapivá – kompaktní velikost, cenová dostupnost, dostatečný výkon a hlavně množství designů. Dostupný v dalších průměrech Ø 1mm, úsporný a tichý.


Nahlédnout můžete také do naší poradny, ve které najdete řadu informací o ventilátorech i vzduchotechnice. Kolegové vám tady rádi pomohou osobně a zvládnou vymyslet a vyřešit jakékoli vzduchotechnické výzvy. Ventilátor axiální, ventilátor do koupelny , CATA, e100GT, ventilátory, axiální, odtahový , odsávací, na, do koupelny , WC, kuchyně, pro, kruhové, kruhového. Zpětný ventil na odtahový ventilátor zadní straně do koupelny nedává proudění vzduchu v opačném směru na zadanou hodnotu. Konstrukce se skládá ze dvou křídel, ohnutými do dokonalého kruhu, když je zařízení vypnuto.


Tato výhoda - se neočekává zpět návrh. Nicméně, není jisté, zda větrání s přirozeným. Ventilátor vhodný pro koupelny a WC již postaven v roce, právě přestěhovala do nového umístění. Jaký je princip: balkon čelí sever, v centru skutečnosti nedávají větší význam. V krajním případě je možné vložit přes okenní tabulky odrážející fólie solární energie šla do vesmíru.


Odtahový ventilátor Intellivent si sám otestuje hodnotu relativní vlhkosti při svém prvním uvedení do provozu. U typu iCON, Aviant, Pulsar a Pulsar Basic mohou být zapuštěné do zdi či stropu, takže nikterak nenaruší vzhled vaší koupelny. Odtahové ventilátory Aventus lze nainstalovat i do větracích šachet (stoupaček) v panelových domech. Odtahové venitlátory Pulsar a Pulsar Basic a Aviant jsou vybaveny vlhkostním a světelným čidlem.


Odtahový ventilátor do koupelny

Zkusil bych do trubky napojit ventilátor 100mm, bez časování a jakýchkoliv jiných vymožeností nestojí zas nějakou obrovskou sumu a viděl bych nakolik se situace zlepší. Vedení k němu máte natažené, tak by to neměl být až tak velký problém. Také nejsem vzduchotechnik ale zkušenost mi říká, že 100mm je málo i bez výpočtu na takový prostor pro dokonalé odvětrání. Součástí každé koupelny by měl být kvalitní ventilátor , oblíbenou variantou je ventilátor s čidlem vlhkosti, časovačem nebo automatickou žaluzií.


Příliš vysoká vlhkost vzduchu v koupelně je živou půdou pro tvorbu plísní a. Jedná se o nejtišší odtahový ventilátor do koupelen apod. Oproti běžným ventilátorům dokáže Intellivent pracovat na plný výkon s příkonem pouhých W! To znamená až třikrát menší spotřebu, než u běžně prodávaných ventilátorů. Výtlak je směrem dozadu, průměr výtlačného hrdla je 14mm. Ventilátor obsahuje snímatelnou zpětnou klapku. Skříň je určena k montáži na stěnu nebo do podhledu.


Odtahový ventilátor do koupelny

Na trhu je nepřeberné množství ventilátorů, ale vybrat ten pravý větrák do koupelny je často problém. Nemusíte zrovna stavět novou koupelnu, můžete přestavovat staré jádro nebo jen řešit odvětrávání prostoru, ale všechny tyto problémy mají společné řešení, a to kvalitní a výkonný ventilátor. Takový ventilátor nastaví v koupelně, která bývá plná páry.


Koupelnový ventilátor potřebujete pro odvětrání koupelny , nebo vzdušné vlhkosti a pachů jiných prostor. Stropní ventilátory pro ochlazení vzduchu, snížení teplotního rozdílu. Potrubní ventilátor je určen k odsávání vzduchu z bytových a nebytových prostor, jako jsou ventilátory do kuchyně, koupelny , WC, kanceláře, prodejny, garáže a pod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky