pondělí 13. května 2019

Malé radiální ventilátory

Malé radiální ventilátory ELS vynikají svým výkonem, tichým chodem, úsporným provozem a jsou vhodné pro odvětrání koupelen, WC, apod. Malé domovní ventilátory se dodávají ve třech velikostech - 1mm, 1mm a 1mm. Koupelnové ventilátory Helios MiniVent Mjsou určené pro odvětrávání toalet (wc), koupelen nebo jiných malých či středních místností v bytech a obytných domech. Pro napojení na delší potrubí se používají radiální ventilátory řady Vort PRESS, Ariett a QUADRO, které jsou vhodné pro nepřetržitou ventilaci malých i větších místností.


Malé axiální ventilátory řady Decor jsou vhodné pro použití v koupelnách, sprchových koutech, toaletách (wc), apod. Ventilátory CB možné montovať ako vo zvislej, taki v horizontálnej polohe.

Koupelnové ventilátory Decor se dodávají ve všech provedeních vybavené zpětnou klapkou a doplněné příslušenstvím typu časový doběh, vlhkostní čidlo nebo pohybové čidlo. Malé ventilátory do potrubí ve velikostech 10 1a 1mm máme hned v několika různých variantách. Standardní , bezpečnostní na 12V , zúžené , s vyšším výkonem , s časovým spínačem či držákem. A má výtlak smě-rem dozadu, průměr výtlačného hrdla je mm. U má výtlak konický, pro potrubí s průměrem 73–mm.


Na výtlaku je zpětná klapka. Montáž je na stěnu, pod omítkou nebo do podhledu. Nejčastěji jsou malé axiální ventilátory vyrobené z nárazuvzdorného plastu, ale v nabídce naleznete designové ventilátory , které mají skleněný přední panel s displejem ukazující teplotu a míru vlhkosti v místnosti, například typy e1GTH nebo X-MART H INOX.

ELEKTRODESIGN ventilátory spol. Elektrodesign, SolerPalau. Jedná sa o EC ventilátory s vysokou účinnosťou a nízkou spotrebou (max 7W). Malé radiálne ventilátory EcoAir DESIGN ECOWATT sú vhodné pre odvetranie WC, kúpeľní a kuchýň s relatívne dlhšími vzduchovody.


Radiálne ventilátory poskytujú vysoký dostupný tlak, vďaka ktorému prekonajú výškové rozdiely i väčšie vzdialenosti. Skříň ventilátorů EBB je z nárazuvzdorného plastu v bílé barvě. Skříň je určena k montáži na stěnu, zeď nebo strop. Older adults typically have lower oxygen saturation levels than younger adults. For example, someone older than years of age may have an oxygen saturation level of about , which is an acceptable level.


It is important to note that the oxygen saturation level varies considerably. Ve výtlaku ventilátoru je zpětná klapka. Po sejmutí čelního panelu dojde automaticky k odpojení napájení. SILENT A malý radiální ventilátor. Charakteristiky příklad rozvodu teplého vzduchu v domě.


Výkonný radiální průmyslový ventilátor O. ERRE CAA-620-2T, odolný působení kyselin a jiných chemických látek. Odolnosti uvedené v souboru v příloze.

Jsou určeny pro relativně delší vzduchovody. DALAP - specialista na ventilátory a vzduchotechniku Vítejte na stránkách firmy Dalap. Specializujeme se na ventilátory a vzduchotechnické prvky. V naší nabídce naleznete malé ventilátory do domácnosti klasické i na 12V, potrubní ventilátory axiální i radiální.


Maximální provozní teplota okolí je ˚C. Krbové ventilátory AN jsou vhodné pro rozvod teplého vzduchu z krbové vložky do ostatních místností v rodinném domu nebo bytu. Radiální ventilátory AN mají skříně vyrobené z pozinkovaného plechu, které jsou tepelně a hlukově izolované.


Náš e-shop funguje bez omezení. Zásilky odesíláme pomocí všech dopravců a stále trvá také možnost osobního vyzvednutí e-shopové objednávky v naší výdejně ve Vysočanech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky