čtvrtek 16. května 2019

Kalové čerpadlo na žumpu

Kalové čerpadlo na fekálie je pre mnohých tak trochu nechutnou záležitosťou. No niekedy sa bez neho jednoducho nezaobídeme. Predovšetkým hovoríme o domácnostiach, ktoré nemajú v obciach zabezpečený priamy odvod kanalizácie.


V takom prípade je kalové čerpadlo nutným vybavením septika. Takisto však ide o situácie. Ale někdy se bez něho jednoduše neobejdeme.

Především mluvíme o domácnostech, které nemají v obcích zabezpečený přímý odvod kanalizace. V tom případě je kalové čerpadlo nutným vybavením septiku. Také však jde o situace jako vytopené. Na splaškovú vodu s fekáliami – kalové čerpadlo na žumpu.


Majú zabudovanú ochranu proti preťaženiu a samozrejmosťou je plavákový. Budu obyčejné kalové čerpadlo kupovat ještě z jiného důvodu, takže to risknu a po aplikaci bakterií do žumpy. Vážení zákazníci, kvôli opatreniam proti šíreniu Covid-a preťaženiu prepravných spoločností sa doba dodania môže predlžiť. V ponuke najdet tiež kalové čerpadlá s rezacím zariadením.


Pri výbere zohľadnite predovšetkým požadovaný prietok a výtlak čerpdla.

Dôležitým parametrom výberu je priechodnosť obežného kolesa , aby sa čerpadlo pri prevádzke neupchávalo. Potrebujete pomoc s výberom, alebo máte špecifické požiadavky na čerpadlo ? Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Typicky sú použité kalové čerpadlá do septiku, žumpy či jímky na fekálie a splašky, v zatopenom pivnici, pri výkopoch a pre čerpanie vody zo znečistených studní. Kalová čerpadla slouží k čerpání kapalin s obsahem různých nečistot. V balení většinou obsahují plovákový spínač nebo se dodávají bez něj (u čerpadel na 4V) - při dosažení určité výšky hladiny čerpané kapaliny se kalové čerpadlo samo zapne, při poklesu pod stanovenou hladinu vypne. V naší nabídce najdete kalová čerpadla pro domácnost.


Tato čerpadla jsou ponorná čerpadla určená k čerpání odpadních vo čerpání fekálií, kalů apod. Obraťte se tedy na nás, kalová čerpadla do žumpy, septiku či do studny slibují vysokou funkčnost a dlouhou životnost. Potřebujete kalové čerpadlo ? Tak neváhejte a pořiďte si jej ještě dnes.


Prodej kalových čerpadel pro každou zahradu. Náš e-shop se zaměřuje na prodej kalových čerpadel nejrůznějších výkonů a. Nová nerezová čerpadla vyvinutá společností ELPUMPS se výborně hodí pro širokou škálu aplikací. Díky možnosti čerpat pevné částice až do průměru mm, zvládnou mnohem více, než běžná kalová čerpadla. Pokud se jedná o přečerpávání, je možno použít pouze typy osazené zařízením na likvidaci dlouhovláknitých nečistot, jako např.


Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku.

Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Ak chcete kúpiť kalové čerpadlo na žumpu , musíte sa poobzerať po zariadení, ktorého priechodnosť je minimálne – mm, má zosilnenú konštrukciu, ochranu proti preťaženiu a bezpečnostné prvky, ktoré regulujú jeho cho aby ochránili motor (napr. tlakový spínač – plavák). Typicky jsou použita kalová čerpadla do septiku, žumpy či jímky na fekálie a splašky, v zatopeném sklepě, při výkopech a pro čerpání vody ze znečištěných studní. Ako správne vybrať kalové čerpadlo.


Na úvod by si mal každý spotrebiteľ stanoviť, na aký účel chce čerpadlo používať, či mu stačí model s menším výtlakom alebo bude potrebovať silnejší prístroj s vyšším výkonom. Dôležité je aj to, ako veľké pevné častice dokáže konkrétny prístroj prečerpať. Pred zapnutím počkajte na odvzdušnenie komory.


Vďaka tomu môže čerpadlo správne fungovať – motor a hydraulická časť sa budú chladiť a tesniaca upchávka sa môže mazať. Způsobů jakým oddělit motor od hydraulické části, tzn. Uvedu pár příkladů a to od nejjednoduššího a tím také nejlevnějšího až po řešení pro kalové čerpadlo nejvhodnější.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky