čtvrtek 30. května 2019

Chemické odlakování ostrava

Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů. Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu. Specializujeme se na chemické niklování, se kterým mají naši odborníci 20letou zkušenost. Používáme nejmodernější technologické postupy a praxí ověřené chemické přípravky firmy MacDermid.


Naším dalším zaměřením je galvanický slitinový povlak Zinek – Nikl. Tuto technologii provádíme na plně automatické lince.

Nabízíme vám zámečnickou a karosářskou výrobu, řezání, ohýbání a zakružování plechů, svařování a lisování kovů, výrobu ocelových konstrukcí a povrchové úpravy kovů. Zaměřujeme se na chemické niklování pomocí nejmodernějších technologických postupů a chemických přípravků MacDermid. Zabýváme se také na odlakování práškových barev z hliníku a jeho slitin. Chemické odlakování je vhodné pro subtilnější díly a výrobky, které nelze vystavovat vyšším teplotám.


Jedná se hlavně o díly z tenkých plechů a výrobky z barevných kovů. Odlakování hliníkových ráfků. Speciálně pro odlakování hliníkových ráfků byly vyvinuty dvě odlakovací směsi řady Stripper.


Volba mezi nimi záleží především na složení slitiny, ze které je vyroben ráfek.

Povrchová úprava kovů v Šenově. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Antonín Urbaník, ZinkPower Ostrava - žárová zinkovna, Smart painting, s. Dopřejte Vašemu autu či motorce luxus super leštěných kol. Tuning, který je vidět - a za rozumnou cenu.


Hliníková alu kola Vašeho auta vyleštíme do vysokého lesku tak, jak ještě donedávna nebylo ani myslitelné. Auto-moto osobní automobily motocykly náhradní díly pneumatiky, kola Inzerce nemovitostí byty rodinné domy pozemky, zahrady. Následně odstraníme zbytky laku vysokotlakou vodou a naneseme pasivace na ochranu dílů. Po kontrole kvality dodáme poté díly zbavené.


Kromě mechanické a chemické odolnosti pomáhá zvýraznit barvu, hloubku a lesk laku. Keramické zabezpečení Vám zajistí mnohem více než tradiční povrchová ochrana laku pomocí různých druhů vosků, leštěnek atd. Nabízí dlouhodobé svázání aplikovaného produktu s lakem, a tím vytvoří zabezpečení povrchu pomocí.


Jako dodavatele využíváme společnosti, které představují technologickou špičku ve svém oboru. Vnitřní rozměry pece: délka 3m, výška 3m, šířka 2m. Kontakt Napište nám Práškov. Lakujeme kvalitními barvami dle stupnice RAL - komaxit (přáškové lakování). Tryskání (pískování) ocelovou drtí, korundem.


Přechod ze státního podniku na akciovou společnost Moravské chemické závody (MCHZ). První fáze výroby vybraných aminů.

Rozšíření anilinového provozu. Generální opravy patří mezi náročné a zodpovědné činnosti. O tom vypovídá její rozsah: po dodání důkladně zkontrolujeme a taktéž se seznámíme s provozní technickou dokumentací k samotnému motoru a jeho agregátům. Provádíme servis a renovaci mopedů Babetta 222020210.


Renovace probíhá kompletní demontáží, opískováním dílů, lakováním, go motoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky