pátek 10. května 2019

Bambusová rohož 2x5m

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Do exteriréru jako např. Přírodní bambusová rohož je vhodným prostředkem pro vytvoření soukromí, jako ochrana proti větru či slunci na zahradě, terase, balkonu, pergole nebo plotu. Upozornění: V případě České pošty, lze zasílat pouze dva kusy v jedné zásilce.


Další se musí rozdělit do další a tím se připočítává další doprava. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Rohož ze štípaného bambusu 2x5m. Chraňte své soukromí na vaší zahradě nebo balkónu!


Tato bambusová rohož vás před zvědavými sousedy či kolemjdoucími spolehlivě ochrání a zároveň zachová přírodní vzhled. Materiál rohože je štípaný bambus na proužky okolo mm. Délka rohože je metrů, materiál štípaný bambus. Bambusová rohož plotová - nejvyšší bambusová rohož z naší nabídky!


Vhodná na ploty, zábradlí, jako stínění do skleníků apod. Upozornění Kvůli zamezení mezilidského kontaktu je nyní možné platit pouze předem bankovním převodem nebo pomocí platební karty. Rozměry: 2×5m Celý popis. Kvalitní bambusová rohož s dlouhou životnost í, vhodná na plot, jako střešní krytina atd.


Imitácia plotové bambusové tieniacej rohože. Vhodný na ploty a terasy, pevná štruktúra. Odolná a krásná bambusová rohož s velmi dlouhou životností, jako pohledová clona k drátěnému plotu, plotová výplň nebo dek.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Na e-shopu najdete vše pro dílnu (vybavení, nářadí), zahradu (sekery, pily), domácnost (úkli kuchyňské potřeby) a to za velkoobchodní ceny.


Myslíme i na domácí mazlíčky: Krmiva pro psy a kočky. Aby rohož vydržela co nejdéle, je nutné ji pořádně připevnit, aby nedocházelo k pohybu. Ideální upevnění rohože je následující: na konci. Kvalitná bambusová rohož s dlhou životnosťou, vhodná na plot, ako strešná krytina atď. NOHEL GARDEN Stínovka PE SUNTEX zelená 56x10m Ho.


Kromě rohoží vám zde nabízíme i jednotlivé bambusové tyče a tyčky ke květinám. STAVEBNINY, Prodej stavebního materiálu. Poštovné při platbě předem je 1kč a poštovné při odeslání na dobírku je 1kč. Bambusové rohože mají schopnost vnést do interiéru nádech exotiky. Bambus je materiál trvanlivý, který je konkrétně pro rohože zpracován do lamelek, které jsou setkány textilním provázkem.


Manipulace s tímto výrobkem je tedy snadná. Přirozené barvy a struktura přírodního materiálu působí velice esteticky. Perfektně a důsledně vyrobená.


Použití: rohože mimo estetického vzhledu a vysoké dekorativní hodnoty jsou vynikající ochranou proti větru, prachu, hluku, nebo dokonce před zvědavými sousedy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky