čtvrtek 30. května 2019

Vysavač listí benzínový

Zaujme jak absencí kabelu, tak i jednoduchým startováním. Použít ho můžete k domácím nebo poloprofesionálním potřebám. Nejvíce ho oceníte na velkých plochách, které uklidíte na jeden zátah. Objem sběrného pytle je totiž úctyhodných 6l. Výkonný vysavač na listí , který umí vyfukovat, nasávat a posbírané listí snadno nadrtí do litrového sběracího vaku.


Jedna foukací a jedna sací trubka.

Zahradní vysavač představuje výborné řešení, jak velmi efektivně odstranit spadané listí , aniž byste si poničili trávník. Při výběru se zaměřte především na výkon, sací výkon a hmotnost. Některé navíc mají zabudovaný šikovný zpětný cho kterým snadno rozfoukají čerstvě napadaný prašan, odstraní nečistoty na zámkové dlažbě před domem nebo profouknou okapy.


S jeho pomocí můžete šetřit svoje ruce, záda i čas. Místo ohýbání a ručního hrabání listí budete pouze chodit po zahradě a listí přímo nasávat a drtit, nebo odfoukávat na jednu hromadu, kterou shrábnete na závěr. Fukary STIHL patří mezi nejsilnější fukary v průmyslu.


Byly navrženy tak, aby šetřily čas i energii. STIHL má model pro jakoukoli práci, bez ohledu na úkol.

Vyberte si z celé řady. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Benzínový dvoutakt o výkonu 700W a objemu cm³.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Vysavač na listí s funkcí 4in1. Když na podzim spadá listí ze stromů, musí být vysavače a foukače na listí po ruce. AL-KO 4Kompaktní solo by AL-KO 4spojuje přednosti obou přístrojů dohromady, takže je listí nejprve shromážděno a potom může být vysáváno – změna těchto funkcí a obou trysek je provedena několika pohyby. Pak už jen stačí listí zkompostovat.


Pro lepší pohodlí je vysavač listí vybaven ramenním popruhem a kolečky pro snadné přemísťování. Vak, do které padá listí má objem litrů. Hmotnost vysavače je 5. Tento vysavač listí nabízí kvalitu za dobrou cenu. Odpad následně rovnou drtí a zrychluje tak proces kompostování. Jeho nevýhodou je jeho t. Už nikdy nebudete mít na zahradě nepořádek a pomalu zapomenete i na to, jak vás dřív věčně bolela záda od nekonečného hrabání listí ! Zeptejte se Jaromíra, který pro vás testuje produkty, točí videa např.


Zametání cest od listí a sněhu je pro vysavače listí hračkou, podobně jako velké podzimní práce s vysáváním. Cesty, vjezdy do garáže a volné plochy můžete pomocí vysavačů listí důkladně vyčistit od listí , nečistot nebo posekané trávy.

Nebudete potřebovat hrábě ani koště a nebudou Vás bolet záda. Spolu s jesenným obdobím sa ozýva aj matička príroda, ktorá vždy vie, kedy treba roboty pridať. Tu treba pozberať, tu pokopať, porýľovať, vytrhať či pohrabať.


Týmto aktivitám sa v záhrade zrejme nevyhne žiadny záhradkár. Elektrický foukač je omezen délkou napájecího kabelu. Mají i nižší hmotnost než benzínové nebo akumulátorové.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Levný a snadno ovladatelný elektrický vysavač listí , ideální pro menší zahrady. POROVNEJTE CENY: POROVNEJTE CENY. Benzinový vysavač BV 3ihned po koupi vyzkoušen a používán na sběr a úklid listí v areálu firmy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky