úterý 28. května 2019

Šnekový dopravník na uhlí

Domácí výroba šnekového podavače z uhelny do násypky automatického kotle. Donutila mě k tomu prašnost při nakládání násypky. Doba podávání na časový spínač.


Zapoměnte na pracné doplňování násypky do automatického kotle. Pořidte si dopravník paliva z Vaší kotelny přímo do zásobníku kotle. Naplnění násypky trvá jen několik pár minut.

Jsme schopni instalovat. Výroba a prodej šnekových dopravníků pro automatické kotle. Zakázková výroba Trhový Štěpánov, zasíláme po celé ČR a SR. Inzerát šnekový dopravník na uhlí ,pelety,obilí,drtě,.


Benešov, cena dohodou, od kral. Prodám šnekový dopravník krtek na sypké mat. Předchozí majitel používal na uhlí. Vhodné tedy jak na sypké tak hrubé materiály od písku, obilí, uhlí ,.

Je plně funkční s násypkou, která není na foto. K dopravníku je ještě jeden motor a převodovka. Jedná se o výkonný a velmi tichý šnekový dopravník paliva. Motor o výkonu 55kW s možností 2i 380V. Délky dopravníku dle potřeby Různé druhy krtek s násypkou zalomený.


Lehký, mobilní, pásový dopravník , vhodný pro vestavbu na korbu nákladního auta. Tento dopravník je ideální pomocník pro dopravce uhlí. Pásové dopravníky na uhlí jsou zpravidla osazovány černým dezénovým pásem, speciálně vyrobeným pro přesun uhlí. Vyznačuje se skvělými vlastnostmi za extrémních teplotních. V naší nabídce také naleznete pásové dopravníky pro domácí využití, Tento stroj ocení ti, kteří si chtějí ušetřit námahu, ale nevyužijí dopravník každý den.


Využijete jej především jako dopravník na skládání uhlí , uplatnění však najde i jako dopravník na přepravu dřeva, či ovoce nebo zeleniny. Zdarma poskytujeme také možnost vyzkoušení Vašeho materiálu na našich zkušebních dopravnících. Poptejte náš šnekový dopravník - uděláme vše pro to, aby jste byli s nabídkou spokojeni. Mám hromadu uhlí ve sklepě vzdálenou několik metrů od kotle. Už se mi nechce nosit palivo po lopatách,nebo vozit v kolečkách.


O prašnosti takové činnosti ani nemluvím. Může mi někdo poradit, jestli se dá pořídit šnekový podavač? Vlastním automat Ling-25.

Je to bezprašný provoz a už nemůsíte nosit uhlí v kbelíku. To se podepisuje na maximální jednoduchosti provozu. Zásobník paliva může být dle požadavků.


Predám elektrický naviják na 380V, je tam silná prevodovka a motor. Naviják má reguláciou vpred a vzad plus koncový spínač. Naviják je možné použiť ako agregát na lanovku, stavebný výťah, dokáže šplhať. Predám alebo vymením na šnekový dopravník na obilie.


Preferujem mailovú komunikáciu, s. Dopravník DRA pro Hořák Atmos A 45. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů pásový dopravník. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Vynasaci dopravnik s lopatkovym pasom z PVC s nasypkou, vypinacom, nohy su vyskovo nastavitelne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky