úterý 21. května 2019

Nezávislé topení do osobního auta

Nezávislé topení ale nabízejí i samotné automobilky. Například u nejprodávanější Škody Octavia vyjde na 25. Ze stejného důvody jej měly i osobní tatry.


Nabízíme nezávislá topení Webasto, Eberspächer, Planar a Defa. Vámi vybrané teplovzdušné nezávislé topení či nezávislou klimatizaci namontujeme v naší provozovně či přímo u Vás.

Way more information than you ever wanted on how to fell a tree! Na nezávislé topení a klimatizace zajišťujeme montáž a servis. Montáž se provádí v odborném servisu. Zboží zasíláme na Slovensko i do Evropy. Jaké výhody nezávislé topení přináší: Už nikdy žádné škrábaní zamrzlých oken, sníh a led roztaje ještě dřív než přijdete k autu.


Zde naleznete náš veškerý sortiment co se topení týče. Naše nezávislé topení můžete nainstalovat jak do garáže, karavanu nebo obytné dodávky, tak do garáže.

V našem obchodě naleznete zboží, které dodáváme a montujeme, to vše pro nezávislá topení a klimatizace do Vašeho vozu. V následující recenzi se dozvíte, které topení do auta bude nejlépe vyhovovat vašim potřebám. Topení do auta je vhodné zejména do starších vozů a také do horských oblastí, kde se řidiči musí s mrazivým počasím potýkat mnohem častěji. Náhradní žhavicí kolík KYOCERA pro nezávislé Volt naftové topení. Kompatibilní se systémy od 2kW do 5kW.


Pokud si objednáš do osobního auta v ČR nezávislé topení rovnou od výrobce, tak bude vždy teplovdušný (BMW, MB, AUDI, Škoda) Vyjimkou je snad jen Multivan, který má v ceníku příplatkové výbavy obě dvě možné varianty. Ventilátory a topení do auta , topný ventilátor. Možnost osobního odběru Zasíláme zboží i na.


Topné těleso, ve kterém se spaluje rozprášené palivo, je integrováno do chladicího okruhu motoru, kde ohřívá chladicí kapalinu a zároveň vy­užívá ventilátor pro vhánění ohřátého vzduchu do kabiny. Vyhřívání interiéru vozu je možné, pokud vím tak u kabiny náhladního vozu (kamionu). Tam totiž řidič v zimně přespává a aby nezmrzl, má tam nezávislé topení. O tom že by nezávislé topení bylo vestavěné do osobního auta jsem neslyšel. Srdcem každého takového topení je spalovací komora do které je pomocí ventilátoru vháněn spalovací vzduch, který je míchán s benzínem či motorovou naftou přiváděnou z nádrže vozidla pomocí výkonného palivového čerpadla.


Protože nezávislá topení Webasto jsou skutečně všestranná, pokud jde o příjemné klima! Je něco příjemnějšího, než nastoupit do vyhřátého auta za chladného a mokrého či sněžného dne a vyjet na cestu s dobrou viditelností? Now including HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, and much more.

Na rozdíl od topení teplovzdušného je však komora obklopena vodou, která je vháněna čerpadlem do topení z motoru. Z topení je pak voda navedena pomocí hadic do vlastního topení vozidla, které rozhání teplý vzduch do rozvodového systému. Z vlastního topení vozidla se teplá voda vrací zpět do motoru. Kde mohu topení využít? Prakticky kdekoli, kde je zapotřebí udržovat vyšší teplotu než je teplota okolí.


Temperovat lze rovněž prostory skladu, chaty, montážní buňky nebo nákladní vůz. To zvládá ohřát nejen motor, ale i interiér. V předchozím odstavci zmíněné studené starty jsou tak minulostí.


Vůz také díky tomu vypouští do ovzduší méně exhalací a motor má po startu nižší spotřebu (o zhruba ) než v případě studeného startu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky